Business Consultant Financial Services

Utrecht

Over onze klant

Data gedreven besluitvorming op basis van advanced analytics ontwikkelt zich razendsnel. Het tijdperk van ‘de mening’ komt snel tot een einde. Nieuwe en bestaande spelers die analytics succesvol toepassen hebben de toekomst in handen. Onze relatie helpt zijn klanten bij het vormen en inrichten van hun analytics-capabilities en het creëren van analytics producten, zoals modellen die koopgedrag, betalingsgedrag, of opinies voorspellen.

Bij onze klant is transformatie de ambitie. Zij werken voor toonaangevende organisaties in de sectoren finance, health en retail. Vanuit het hoofdkantoor en op de werkvloer helpen zij hun klanten in hun digitale transitie naar radicale klantgerichtheid. Daarbij stellen zij niet de techniek centraal, maar juist de mensen. Met authenticiteit, lef en vakmanschap streven zij ernaar een onuitwisbare indruk achter te laten door organisaties te verbeteren. En daarmee de hele sector. Doe je mee?

Over deze functie

Als Business Consultant Financial Services ben je onderdeel van een team dat ervoor zorgt dat de klanten in de financiële sector meer klantgericht en digitaal worden door het ontwikkelen van (digitale) strategieën en proposities. Vanaf een eerste brainstorm tot aan een uiteindelijke go-live; als Business Consultant Financial Services ontwikkel jij de (digitale) concepten, transformaties en nieuwe proposities voor toonaangevende klanten in de financiële sector.

Over jou

Als aanstaande Business Consultant Financial Services heb je een afgeronde Master binnen een (semi-)kwantitatief vlak en ten minste twee jaar (consultancy) ervaring binnen de financiële sector. Hierin heb jij bijvoorbeeld al gekeken naar customer journeys, user stories of digitale verandertrajecten. Je bent een sociaal persoon die makkelijk contacten legt met andere professionals, zoals developers, productspecialisten of designers. Je krijgt er energie van om nieuwe (digitale) producten of services in de markt te zetten en daarbij te kijken naar de nieuwste technologische ontwikkelingen die jou en de klant kunnen helpen bij de nieuwste stap richting de toekomst.

Over het pakket

Hiertegenover staat een sterke, trotse en informele bedrijfscultuur waarin samen groeien centraal staat, waarin een doorlopend groeitraject wordt gefaciliteerd en je snel verantwoordelijkheid oppakt. Je krijgt de ruimte en vrijheid om je functie zelf vorm te geven, terwijl je toch goed begeleid wordt door betrokken coaches. Je werkt in een inspirerend hoofdkantoor met een ongekend goede werksfeer, versbereide lunch en maandelijkse borrels aan de eigen bar. Daarnaast zijn er nog de legendarische feesten, leukste teamactiviteiten en nog veel meer. En natuurlijk niet te vergeten, uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Publication date

19.04.2021

At a glance
Match criteria
Specialization
  • (Strategic) Consulting
Seniority
  • Medior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Dennis Yap
Mobile: (06) 1439 3978
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.