Consultant

Amsterdam

Doorlopende werving

Vye Professionals

Wij zijn een werving & selectie adviesbureau in het centrum Amsterdam met een niche-focus op het kwantitatieve segment op universitair niveau. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van corporate tot start-up, op het gebied van o.a. risk management en data science. Bij Vye combineren wij diepgaande professionele kennis met een adviserende en persoonlijke aanpak. Bij onze netwerkpartners staan wij bekend als een inhoudelijke partij die de markt waarin zij actief is daadwerkelijk begrijpt en de opdrachtgever van gedegen advies voorziet in het benaderen, selecteren en vasthouden van het juiste kwantitatieve talent. Als werkgever staat Vye bekend als een hardwerkende organisatie die ruimte biedt voor gezelligheid en ondernemerschap.

Als Consultant bij Vye

Als Consultant bouw je samen met de andere consultants het bestaande klantenportfolio verder uit. Hierin wordt een beroep gedaan op je commerciële vaardigheden. Consultants bij Vye worden geacht een inhoudelijk adviserende rol in te kunnen nemen richting de klant en in staat te zijn een kwalitatieve relatie op te bouwen als volwaardig business partner. Vye biedt consultants een inhoudelijke en competentiegerichte opleiding die het fundament vormt voor deze kwalitatieve aanpak. Naast het uitbouwen van het klantenportfolio breid je ook het kandidatenportfolio uit. Je voert zelfstandig face-to-face interviews en bent in staat om kandidaten gedurende sollicitatieprocedures te begeleiden in een coachende rol.

Qua profiel

Ben jij een natuurlijke netwerker met commerciële drive en pas je in een kleine, hechte organisatie? En vink je dan óók nog een groot deel van onderstaand lijstje af? Dan drinken wij graag eens een kop koffie met jou!

Ja, ik

  • Heb een afgeronde WO opleiding;
  • Heb 1 - 3 jaar ervaring in een HR/Recruitment of accountmanagement omgeving; ik ken het vak en weet dat een kwalitatieve insteek goed bij mij past;
  • Ben sociaal en communicatief sterk, van nature zeer nieuwsgierig en verdiep mij graag in voor mij onbekende onderwerpen als Risk Management en Data Science;
  • Heb een commerciële instelling;
  • Ben goed in het opbouwen en onderhouden van kwalitatieve adviesrelaties;
  • Heb ambitie mij te ontwikkelen tot Senior expert in deze kwantitatieve niche.

Publication date

17.07.2020

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Internal Vacancies
Seniority
  • Medior
More information
Brian Geskus
Mobile: (06) 5376 3107
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.