Data Engineer - Azure

Rotterdam

Nieuw

Over onze partner

Onze partner is één van de grootste accountancy en belastingadvies kantoren ter wereld. Met een wereldwijde aanwezigheid en ruim 10 kantoren in Nederland, mogen zij zich tot de top rekenen. Om tot de top te blijven behoren, bouwt onze partner momenteel een Data & Analytics platform om de organisatie meer datagedreven te maken.

Over deze rol

Als Data Engineer begrijp je dat er, o.a. vanuit de business, steeds verdere eisen worden gesteld aan het aanwezig zijn van relevante data. Om dit te doen en om schaalbare oplossingen te leveren, zoekt onze partner een enthousiaste Data Engineer die enerzijds een meer strategische rol wil hebben in het nadenken over de data infrastructuur en anderzijds in staat is dat zelf (grotendeels) te verwezenlijken.

Vanuit de strategische keuze om schaalbare stappen te maken op het gebied van Analytics is onze partner momenteel bezig om van een SQL omgeving naar een centraal Azure data platform te gaan, waar vervolgens verschillende toepassingen zoals reports, dashboards en analytics tools op aangesloten zullen worden. De engineer moet in staat zijn het het huidige team te ondersteunen op gebied van SQL en Azure.
De data engineer zal op termijn ondersteunen bij het bouwen van bots of het deployen van machine learning modellen en deze (of resultaten ervan) beschikbaar maken in BI applicaties.

Je komt te werken binnen het nieuwe, multidisciplinaire Data & Analytics team wat net is opgestart en waarbinnen jij een belangrijke rol gaat vervullen. Je krijgt de ruimte om mee te denken en mee te bepalen hoe de data infrastructuur eruit moet komen te zien. Zo zal je aan de slag gaan met:


• Creëren van kwalitatief goede data pipelines
• Sparren met stakeholders en proactief voorstellen doen voor de data infrastructuur
• Verwezenlijken van de data infrastructuur
• Ondersteunen van een klein team op gebied van SQL/stored procedures
• Coachen van collega's in het D&A team

Over jouw profiel

Dit wordt er van jou verwacht:

  • Ten minste 2 jaar werkervaring binnen data engineering, bij voorkeur binnen een Azure cloud omgeving.
  • Programmeer/manipuleer vaardigheden in SQL en Python.
  • Communicatief en met business-sense; snappen waar de business behoefte aan heeft en hoe dat in de techniek uitgewerkt moet worden.

Natuurlijk zal dit beloond worden met een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een leaseauto.

Interesse? Solliciteer direct of neem voor vragen contact op met onze collega Lara!

Publication date

07.05.2021

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Data Engineering & IT
Seniority
  • Medior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Lara Ploum
Mobile: (06) 4662 8051
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.