Junior Business Intelligence Consultant

Rotterdam

De functie

Als BI Consultant ondersteun je klanten bij het nemen van onderbouwde beleidsbeslissingen en bij de verbetering van de zorglogistieke, financiële en operationele processen en de samenhang daartussen. Je werkt hierin nauw samen met de klanten en bent sparring partner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. De projecten zijn zeer divers en de (maatwerk) oplossingen dragen direct bij aan het succes van de klanten.

Vanaf dag één word je ingezet op meerdere afwisselende klantprojecten en krijg je hierin je eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei. De richting wordt bepaald door waar jij enthousiast van wordt en snelle persoonlijke ontwikkeling wordt door onze klant continu gestimuleerd. Je wordt hierin actief door collega’s begeleid die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

Het profiel

Ben jij een analytische, proactieve en leergierige teamspeler met academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur Bèta) waarbij je nul tot drie jaar werkervaring hebt op het gebied van:

  • Het ontwerpen en ontwikkelen van BI-rapportages
  • Databases, bij voorkeur Microsoft SQL-server
  • Kwantitatieve analyse
Daarnaast is het wenselijk als je ook ervaring hebt met:
  • Het analyseren van bedrijfsprocessen binnen de zorg
  • Projectmanagement
  • Het vertalen van klantbehoeften naar technisch/functionele oplossingen
  • Werken in teamverband

Wat heeft onze klant jou te bieden?

Naast uiteraard een marktconform salaris en aantal vakantiedagen op basis van je opleiding en ervaring biedt onze relatie een jaarlijkse bonus op basis van persoonlijke- en bedrijfsprestaties. Daarnaast is er sprake van reiskostenvergoeding. Tevens is er de ruimte en de kans om innovatieve ideeën concreet uit te werken en te testen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken en zijn de werktijden in overleg flexibel in te vullen (geen 9 tot 5 cultuur).

Tot slot is het team regelmatig samen om wat leuks doen zoals een borrel, etentje of andere activiteiten. De bedrijfscultuur is informeel/niet corporate, met weinig hiërarchische lijnen en met een persoonlijke en prettige werksfeer.

Publication date

28.05.2019

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Data Science & Analytics
Seniority
  • Junior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Kian Hwie Ho
Mobile: (06) 4301 0281
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.