Junior Modelling Consultant

Amsterdam

De functie

Als Junior Modelling Consultant ga je aan de slag binnen de business line Insurance voor de Life practice. Je werkt samen met een team professionals aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in de verzekeringsbranche. De werkzaamheden verschillen per opdracht en kunnen bestaan uit het specificeren, modelleren en testen van complexe actuariële modellen en klanten adviseren op het gebied van technologische innovatie voor hun modellen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je goed in staat de brug te slaan tussen IT en de business.

Het profiel

Ze zoeken een pas afgestudeerde kandidaat met expertise rondom software ontwikkeling die een carrière wil starten in de financial risk consultancy. Je hebt een afgeronde bèta opleiding met een focus op IT (bijv. Computer Science, Wiskunde, Artificial Intelligence) en beschikt over consultancy skills: je bent analytisch sterk, communicatief zeer vaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend. Je wil graag een snelle leercurve in de financial risk consultancy en ziet het als uitdaging specifiek aan opdrachten voor verzekeraars te werken.

Je beschikt over kennis en ervaring met verschillende soorten tooling zoals Microsoft stack (C# / MS SQL / . NET / Visual Studio / Entity Framework / Azure). Je vindt het belangrijk om heldere en leesbare codes te schrijven. Je bent bekend met test-technieken en principes om kwaliteit van software te garanderen (zoals unit tests). Je bent een absolute team player en je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal.

Je ziet het als een uitdaging je technische vaardigheden toe te passen in de verzekeringswereld en weet je binnen dit vakgebied uitstekend te profileren en verder te ontwikkelen. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat biedt onze klant jou

Onze klant biedt een specialistische junior consultant rol binnen een hecht team van professionals als onderdeel van een ambitieuze en gedreven organisatie. Werken bij het bedrijf betekent jezelf ontwikkelen op gebied van programmeerkennis en actuariële consultancy. Het betreft een jonge en dynamische organisatie waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staat. Internationale opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden ze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Data Engineering & IT
Seniority
  • Junior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Dennis Yap
Mobile: (06) 1439 3978
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.