Junior Strategie Consultant

Den Haag

Doorlopende werving

Wat ga je doen?

Onze klant is een ambitieuze strategie boutique, op zoek naar strategy consultants met een gezonde dosis lef. Wil je samenwerken met senior managers om de ambities te verwezenlijken van hun grote, veelal internationaal opererende klanten? En wil je daarnaast meedenken voor praktische oplossingen gebaseerd op datagedreven inzichten vanuit de klant?

Voor goede samenwerking nestelt onze klant zich in teams van 3-5 professionals bij de cliënt. Het team combineert uitzonderlijk getalenteerde jonge professionals met collega’s die jarenlange ervaring hebben in strategie consulting. Door in deze mix dagelijks samen te werken, kun je je als jr. consultant snel ontwikkelen en worden de beste resultaten voor hun cliënten gerealiseerd.

Onze klant werkt voor grote ondernemingen in verandering, waar de juiste richting niet evident is. Cliënten komen met vraagstukken met betrekking tot structureel lagere kosten of ondersteuning op speciale klanten, landen of producten. Senior managers die met onze klant in zee gaan hebben moed. Zij willen zelf het antwoord weten en zoeken een krachtige ‘buitenboordmotor’.

Wat wij zoeken?

Beschik jij over het ‘lef’ dat onze klant zoekt in zijn nieuwe teamleden? Het team is het hart van het succes en om dit team te versterken is onze klant doorlopend op zoek naar nieuwe mensen. Onze klant komt graag in contact met jou als je:

  • Vloeiend Nederlands
  • Een afgeronde VWO + WO Bachelor en Master met uitstekende resultaten (>7.5)
  • Bewezen analytische vaardigheden combineert met een ondernemende instelling; je bent in hoog tempo afgestudeerd, maar dat heeft je niet weerhouden om betekenisvolle nevenactiviteiten te ontplooien

Publication date

06.03.2023

At a glance
Match criteria
Specialization
  • (Strategic) Consulting
Seniority
  • Junior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Dennis Yap
Mobile: (06) 1439 3978
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.