Junior Strategy Consultant

Rotterdam

Doorlopende werving

Job description

Onze klant is een ambitieuze strategie boutique, op zoek naar strategy consultants met een gezonde dosis lef. Wil je samenwerken met senior managers om de ambities te verwezenlijken van hun grote, veelal internationaal opererende klanten? En wil je daarnaast meedenken voor praktische oplossingen gebaseerd op datagedreven inzichten vanuit de klant?

Voor goede samenwerking nestelt onze klant zich in teams van 3-5 professionals bij de cliënt. Het team combineert uitzonderlijk getalenteerde jonge professionals met collega’s die jarenlange ervaring hebben in strategie consulting. Door in deze mix dagelijks samen te werken, kun je je als jr. consultant snel ontwikkelen en worden de beste resultaten voor hun cliënten gerealiseerd.

Onze klant werkt voor grote ondernemingen in verandering, waar de juiste richting niet evident is. Cliënten komen met vraagstukken met betrekking tot structureel lagere kosten of ondersteuning op speciale klanten, landen of producten. Senior managers die met onze klant in zee gaan hebben moed. Zij willen zelf het antwoord weten en zoeken een krachtige ‘buitenboordmotor’.

Requirements

  • Vloeiend in Nederlands woord en geschrift
  • Uitzonderlijk goede (bijna afgeronde) universitaire kwantitatieve/bèta studie klaar bent om een nuttige bijdrage te leveren aan de wereld; je bent geïntrigeerd door complexe ‘puzzels’ – op welk terrein dan ook;
  • Bewezen analytische vaardigheden combineert met een ondernemende instelling; je bent in hoog tempo afgestudeerd, maar dat heeft je niet weerhouden om betekenisvolle nevenactiviteiten te ontplooien;
  • Het aandurft om je aan te sluiten bij een ambitieus en creatief team dat zich tot het uiterste wil inzetten voor cliënten; teamspirit geeft je kracht en energie.

Publication date

16.04.2021

At a glance
Match criteria
Specialization
  • (Strategic) Consulting
Seniority
  • Junior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Lara Ploum
Mobile: (06) 4662 8051
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.