(Junior) Strategy Consultant

Rotterdam

Doorlopende werving

Job description

Onze partner is een strategisch adviesbureau. Zij werken voor grote organisaties, die een partner zoeken voor het bepalen van een nieuwe strategische richting. Zij bundelen een scherpe blik en analytische kracht met de kennis van de cliënt: samen écht impact maken voor de lange termijn. Met een strategie die vanaf dag één praktisch uitvoerbaar is. Dat doen ze door met een team uitkomsten van complexe analyses te bundelen met een gestructureerde aanpak, tot een helder en praktisch uitvoerbaar plan.

Requirements

We komen graag met jou in contact als je:
- Uitmuntende analytische vaardigheden hebt, en je je ook naast je studie hebt ontwikkeld - analoog aan andere top-tier strategie consultants;
- Klaar bent om een bijdrage te leveren aan de wereld en geïntrigeerd bent door complexe 'puzzels' – op welk terrein dan ook;
- Energie krijgt van teamwerk;
- Creatief en gedreven bent: je wilt je aansluiten bij een team dat zich maximaal inzet om doorbraken te realiseren voor onze cliënten.

Company profile

Je wordt onderdeel van een groep mensen die samen doorbraken realiseert met en voor toonaangevende cliënten. Hun team is de essentie van het bedrijf. Zij investeren dan ook continu in de verdere ontwikkeling van zichzelf – individueel en als team. Wat ze je bieden?
­ - Een steile leercurve, die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkelpunten
­ - Impact op klant en maatschappij vanaf het moment dat je start
­ - Platte organisatie, met intensieve samenwerking met (senior) collega’s & partners
­ - Goede work-life balance
­ - Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Publication date

02.05.2024

At a glance
Match criteria
Specialization
  • (Strategic) Consulting
Seniority
  • Junior
  • Medior
  • Senior
Recruitment form
  • Permanent
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.