Manager

Amsterdam

De functie

Als innovatie expert bij onze klant help je bedrijven op gebieden waar innovatie van digitale transacties de sleutel is: betalingen, digitale identiteit en e-business. Je opereert hierbij op het snijvlak van business, techniek en wet- en regelgeving. Als trusted advisor voorzie je de opdrachtgevers van sectorspecifieke kennis en strategisch advies, zodat in goede samenwerking nieuwe services en producten bedacht en ontwikkeld kunnen worden. Innovatie zit in het bloed van onze klant. Dit blijkt bovenal uit het enthousiasme waarmee een jonge dynamische groep van ongeveer 50 consultants zich hier dagelijks mee bezig houdt. Ze groeien dan ook sterk, wat o.a blijkt uit het recent openen van een kantoor in Frankfurt.

Als manager kan je rekenen op zeer uitdagende (internationale) opdrachten die je leren om anders en verder te denken. Je krijgt de mogelijkheid om je soft skills, inhoudelijke en technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je vertaalt complexe commerciële, operationele en technische informatie naar degelijke adviezen, rapporten en/of specificaties. Hierbij stuur je kleine teams van consultants en/of business analysten zelfstandig aan. Open feedback en frequente coaching vormen hiervoor de basis. Daarnaast heb je als manager sales affiniteit en zie je kansen. Je wordt gestimuleerd om goede relaties op te bouwen en je hebt een continue focus op het leveren van toegevoegde waarde.

Het profiel

Ze zijn op zoek naar jonge, zelfstartende ‘high achievers’ met ruime consultancy ervaring in business, regelgeving en/of IT, met gevoel voor de snel veranderende en complexe wereld van digitale transacties. Onze klant bestaat uit professionals met zeer verschillende achtergronden zoals communicatiewetenschappen, rechten, lucht- en ruimtevaarttechniek en econometrie. De geschikte kandidaat is in staat draagvlak te creëren en kenmerkt zich door een brede ontwikkeling, assertiviteit, leiderschapskwaliteiten, gevoel voor commercie, advies en analytische vaardigheden, veel energie en humor, een winnaarsmentaliteit en bovenal een sterke affiniteit met innovatie en technologie.

De organisatie

Bij onze klant zal je je verdiepen in trends die grote invloed hebben op digitale transacties, zoals APIs, blockchain, biometrie, PSD2 en Internet of Things. Ons doel is om met onze kennis bedrijven, collectieven, overheden en hun serviceproviders te helpen bij het vormen van hun innovatiestrategie, het co-creëren van nieuwe dienstverlening en het transformeren van hun business model. Typerende projecten waarbij ze betrokken zijn geweest, zijn de ontwikkeling van iDEAL en iDIN voor de Nederlandse banken, het nieuwe betalen in het openbaar vervoer en projecten voor de Nederlandse Bank.

Publication date

28.05.2019

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Operational Excellence
Seniority
  • Senior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Lara Ploum
Mobile: (06) 4662 8051
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.