Organisatieadviseur

Amsterdam

Nieuw

De functie

Als organisatieadviseur ondersteun je de klanten bij de verbetering van de organisatie rondom werktijden. Je ziet in een paar jaar bij een groot aantal organisaties hoe ze functioneren, zowel in het primaire proces maar ook in de hogere managementlagen en staf.

Praktisch gezien adviseer je het management over de effectieve en efficiënte inzet van medewerkers. Een deel van het werk is het ontwerpen van geavanceerde planningsmodellen. Een ander deel van het werk is het overleggen met medewerkers en managers over de inzet, en het begeleiden van veranderingstrajecten met een forse cultuurcomponent. Kortom, een breed palet aan activiteiten die voor een nieuwsgierige veelvraat veel uitdagingen biedt.

Als organisatieadviseur werk je jaarlijks voor een groot aantal opdrachtgevers. De functie is veelzijdig en vraagt om een combinatie van analytische- en adviesvaardigheden. Jouw werk bestaat uit het houden van interviews, begeleiden van werkgroepen, analyseren van gegevens, ontwerpen en programmeren van haalbare oplossingen en het rapporteren over en presenteren van de uitkomsten. Je werkzaamheden verricht je deels bij de klanten en deels op kantoor.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een academische opleiding afgerond
  • Je hebt inlevingsvermogen en bent sociaal vaardig;
  • Je hebt overtuigingskracht en durf;
  • Uit je CV blijkt dat je geïnteresseerd bent in en nieuwsgierig bent naar andere zaken buiten je studie;
  • Vanzelfsprekend kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken;
  • Je bent net afgestudeerd of wilt een tweede stap in je loopbaan nemen.

De organisatie

Onze klant is een organisatie-adviesbureau gevestigd naast Amsterdam. Hun aansprekende klanten bevinden zich in de industrie, zorg, overheid en dienstverlening. Het bedrijf werkt met klanten die door heel Nederland zitten, af en toe dan worden ze ook gevraagd om hun kennis en expertise in het buitenland in te zetten. Ze willen zich verder ontwikkelen tot een middelgroot adviesbureau dat hoogwaardig advies op het gebied van arbeidstijdenmanagement verleent.

Publication date

01.12.2023

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Operational Excellence
Seniority
  • Junior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Dennis Yap
Mobile: (06) 1439 3978
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.