Research Consultant

Amsterdam

Profiel Research Consultant

Als Research Consultant draai je volledig mee binnen ons team en richt je je voornamelijk op recruitment gerelateerde werkzaamheden. Je krijgt je eigen takenpakket en houdt je bezig met het vinden van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Binnen Vye ben jij een schakel tussen de consultants en de sollicitanten en bouw je daarnaast een divers netwerk op. Je maakt op een leuke manier kennis met het recruitmentvak en wordt intensief begeleid door ervaren consultants.


Al met al een interessante en uitdagende bijbaan waar je zelfstandig aan de slag gaat en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt!

Qua profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, en vink je dan óók nog een groot deel van onderstaand lijstje af? Dan drinken wij graag eens een kop koffie met jou!

Ja, ik...

• Ben een HBO/WO student;
• Heb affiniteit met recruitment en HR;
• Spreek vloeiend Nederlands en Engels;
• Ben leergierig, ondernemend en resultaatgericht;
• Ben communicatief en sociaal sterk;
• Ben minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Over Vye

Wij zijn een consultancy bureau dat zich richt op werving & selectie, interim en consulting, binnen de kwantitatieve arbeidsmarkt. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van corporate tot start-up, op het gebied van o.a. risk management en data science. Bij Vye combineren wij diepgaande professionele kennis met een adviserende en persoonlijke aanpak. Bij onze netwerkpartners staan wij bekend als een inhoudelijke partij die de markt waarin zij actief is daadwerkelijk begrijpt en de opdrachtgever van gedegen advies voorziet in het benaderen, selecteren en vasthouden van het juiste kwantitatieve talent. Als werkgever staat Vye bekend als een hardwerkende organisatie die ruimte biedt voor gezelligheid en ondernemerschap. Herken jij jezelf in deze organisatie? Ben jij een gedreven, leergierig en commercieel ingesteld en heb je een brede interesse in het bedrijfsleven?

Sfeer proeven?

Publication date

30.08.2022

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Internal Vacancies
Seniority
  • Junior
More information
Dennis Yap
Mobile: (06) 1439 3978
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.