Senior Manager Digital Strategy

Amstelveen

De Strategy & Operations afdeling

De Strategy & Operations afdeling is een van de zes onderdelen van de organisatie. S&O houdt zich bezig met advisering van klanten bij vraagstukken waar een link tussen het strategische plan en de daadwerkelijke realisatie daarvan nodig is. De dynamische werkomgeving van S&O richt zich onder meer op het ontwikkelen van strategieën, verbeteren van de ‘Customer experience’, optimaliseren van bedrijfsprocessen, supply chain management, bedrijfsintegratie na fusies, kostenoptimalisatie, programmamanagement en transformaties. Het zogenaamde Customer-domein is één van de focusgebieden.

Het succes van S&O komt voort uit een combinatie van een aantal essentiële ingrediënten: een gemotiveerd team van strategische en operationele professionals, hoge kwaliteitstandaarden, onafhankelijk & kritisch denken en creatieve oplossingen.
Als (Senior) Manager van SC&O CC adviseer je vooraanstaande opdrachtgevers om verbeteringen door te voeren in hun strategie, organisatie en processen. Met de klant samen werk je aan maatwerkoplossingen die je omzet in concrete verbeterprogramma’s. Je werkt bij ons in multidisciplinaire en vaak internationale projectteams waarbinnen jouw verantwoordelijkheid is om projectteams op te zetten, aan te sturen en te coachen. De functie en professionele omgeving bieden je volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei. Senior Managers doen zelfstandig en samen met Partners en Directors business development en geef je leiding aan grotere trajecten.
De Senior Manager in Customer moet worden gezien als een (beginnend) expert op een van de onderdelen in dit domein, bijvoorbeeld Digitale Marketing, CX, of Sales. Verder heb je in consulting-projecten deze expertise in de praktijk ontwikkeld en concrete resultaten bereikt bij grote, vaak internationale klanten. Kennis van een specifieke sector kan nuttig zijn, maar een wat bredere ervaring over meerdere sectoren is beter.

De Senior Manager heeft een (beginnend) netwerk van commerciële senior executives, zoals marketing- of salesdirecteuren in Nederland en evt. bij internationale klanten in het buitenland. Jij helpt IC te ontwikkelen en publiceert hierover samen met senior collega’s. Als Senior Manager maak je de facto deel uit van het leiderschapsteam van S&O.

Wie ben jij?

  • Als Senior Manager beschik je over een afgeronde academische opleiding.
  • Je hebt ongeveer tien jaar relevante ervaring, onder andere bij een consultancybureau, bij voorkeur een strategieconsultant, plus eventueel binnen een leidende multinational.
  • Wij verwachten dat je fundamentele kennis meebrengt op één of meer van onze expertisegebieden in het Customer-domein: commerciële strategie, CX, customer analytics, Marketing of Sales.
  • Als Senior Manager weet je hoe je organisatievraagstukken vanuit de strategie kunt omzetten in praktisch te realiseren programma's of adviezen.
  • Je bent gedreven en jouw uitdaging is om organisaties beter te laten presteren.
  • Je bent resultaatgericht en houdt van projectmatig werken.
  • Communicatief ben je sterk en je weet collega's en opdrachtgevers te motiveren en te inspireren.

De organisatie

De organisatie bestaat uit een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers. Ze hebben een sterke marktpositie. De medewerkers werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten. De organisatie kan gezien worden als ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen de organisatie. Met gerichte training, opleiding en coaching helpt het bedrijf de medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. De organisatie staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking.

Het bedrijf biedt dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen); arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Publication date

28.05.2019

At a glance
Match criteria
Specialization
  • (Strategic) Consulting
Seniority
  • Senior
Recruitment form
  • Permanent
More information
Jonne Mostert
Mobile: (06) 4210 6327
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.