Vye Data Management Consultant

Spoed

Over onze partner

Binnen de bancaire sector staat data centraal. Van kredietverstrekking tot spaarrekeningen en van beleggen tot verzekeren; de bank heeft voor elke consument een passend product en heeft met miljoenen klanten een enorm klantenbestand. Allemaal data waar de bank goed mee om moet gaan om het overzicht niet te verliezen. De afgelopen jaren heeft onze partner veel ingezet om het datamanagement strak in te richten en historische data van zowel zichzelf als van overgenomen partijen goed te documenteren. Om die reden hebben zij enkele centrale data-organen opgezet waarin de rest van de organisatie een duidelijk aanspreekpunt kan vinden over alles wat met data te maken heeft.

Over deze functie

Onze partner is momenteel bezig om de focus van datamanagement van historisch naar toekomstig te verplaatsen. Dit betekent dat zij hun reeds bestaande onderdeel gaan uitbreiden en per direct op zoek zijn naar meerdere Data Management Consultants. Een uitdagende rol met een brede exposure door de centrale positie binnen de bank, waarin je je bezig zal houden met:
​​​​​​- Nauw contact hebben met risk management en andere stakeholders binnen de organisatie
- Het opstellen van een data governance plan
- Het opstellen van data requirements en -definities
- Het opstellen van een duidelijke documentatiestructuur
- Het verder uitbouwen van slagkracht, beweging en urgentie binnen de organisatie

Over jou als kandidaat

Voor dit team zoekt onze partner naar de juiste, ondernemende personen met een duidelijke affiniteit voor Data Management en Data Governance binnen de financiële sector. Hierin zoeken zij kandidaten van junior tot senior voor een gelijkmatige opbouw van het team. Herken jij je in de volgende karakteristieken?
- Communicatief sterk
- Analytisch sterk: in staat zijn om de organisatie en de datasystemen (zowel legacy als toekomstig) te doorgronden, te begrijpen en te structureren
- Een ondernemende mentaliteit; in staat zijn om anderen te enthousiasmeren, engageren en in beweging te brengen
- Ervaring binnen de Financiële sector en specifiek Data Management zijn een pré, en belangrijker met toenemende senioriteit

... dan komen wij graag met je in contact! Solliciteer direct via de onderstaande button of kom in contact met onze collega Robin via de contactgegevens op deze pagina.

Publication date

20.01.2021

At a glance
Match criteria
Specialization
  • Data Engineering & IT
Seniority
  • Junior
  • Medior
  • Senior
Recruitment form
  • Secondment
  • Permanent
More information
Robin Visser
Mobile: (06) 2885 4969
Vye Professionals uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.